• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Inbraakbeveiliging

Naast de brandveiligheid van een draaikiepraam, is het ook belangrijk om rekening te houden met inbraakbeveiliging. Bij bepaalde materialen is het makkelijker om een huis binnen te dringen, dan bij andere materialen. Ook is het van belang om goede sloten op een raam te laten monteren.

Draaikiepraam beveiligen tegen inbraak

Het beveiligen van een draaikiepraam tegen inbraak kan op twee manieren. De eerste manier is het beveiligen door middel van sloten, ook wel beslag genoemd. De tweede wijze waarop je een raam beveiligt, is door het juiste materiaal te gebruiken. Het is belangrijk om verouderde kozijnen te laten vervangen. Vooral verouderde houten kozijnen zijn eenvoudig te forceren, omdat het hout vaak al beschadigd is. Hout is sowieso gevoeliger voor inbraken dan kunststof of aluminium. De laatste twee materialen zijn lastig te forceren van buitenaf.

Inbraakwerend draaikiepraam plaatsen

Keurmerk inbraakwerend draaikiepraam

De specialisten die bij ons zijn aangesloten werken met producten, die voldoen aan verschillende keurmerken. Deze keurmerken garanderen de veiligheid van een draaikiepraam.

Gratis offertes draaikiepraam aanvragen

Ben je op zoek naar een experts die een draaikiepraam kan plaatsen èn op de veiligheid van je woning let? De specialisten die bij ons zijn aangesloten monteren een draaikiepraam in je woning en zorgen er voor dat je raam zo inbraakwerend mogelijk is.

Offertes aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je hoeft vervolgens alleen nog de offertes van de verschillende specialisten naast elkaar te leggen. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past op basis van de prijs-kwaliteitverhouding. Dat is slim vergelijken.