• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Brandwerend draaikiepraam

Brandwerend draaikiepraam

Het is belangrijk om te kijken of een draaikiepraam brandwerend werkt. De specialisten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal met materialen van een uitstekende kwaliteit. Er wordt enkel gewerkt met producten die voorzien zijn van een keurmerk. Hierdoor weet je dat je draaikiepraam met de juiste materialen wordt geplaatst.

Brandwerend materiaal

Alle materialen hebben een eigen verbrandingspunt. Dit punt geeft aan wanneer een bepaald materiaal vlam vat. Kunststof heeft bijvoorbeeld een relatief hoog verbrandingspunt, waardoor het pas relatief laat vlam vat. Hout zal daarentegen eerder gaan branden. Om ervoor te zorgen dat een houten kozijn minder snel vlam vat, wordt het hout bewerkt. Onbewerkt hout heeft namelijk een lager verbrandingspunt.

Brandwerend draaikiepraam plaatsen

Gratis offertes draaikiepraam aanvragen

Wil je een draaikiepraam laten plaatsen, maar ook de veiligheid van het raam waarborgen? Dan ben je bij Draaikiepraam.nl aan het goede adres. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor het laten plaatsen van een draaikiepraam.

Vergelijk en vind de beste deal

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je kunt vervolgens zelf de specialisten en hun prijsopgaves met elkaar vergelijken. En je kiest de deal die het beste bij je past. Vraag dus direct gratis maximaal vijf offertes aan.