• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Beslag draaikiepraam

Het is belangrijk om veilig beslag op de draaikiepramen te laten monteren. Met beslag bedoelen we de sloten, klinken en scharnieren van een raam of deur. Door de juiste sloten en klinken te monteren, maak je het voor indringers moeilijk om je woning binnen te komen.

Sloten op draaikiepraam

De veiligheid van een draaikiepraam wordt voor een groot deel bepaald door de juiste sloten, klinken en scharnieren. Er zijn verschillende soorten beschikbaar. Voor veel mensen is niet alleen de veiligheid belangrijk, maar is het ook prettig als het beslag er fraai uit ziet. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je graag wilt dat de sloten en klinkers passen bij de rest van je woning. Het is mogelijk om samen met de bij ons aangesloten specialisten te kijken welk beslag het beste bij je woning past.

Draaikiepraam met raambeslag plaatsen

Keurmerk

Beslag kan over verschillende keurmerken beschikken, zoals het SKG-keurmerk. Dit keurmerk geeft de mate aan waarin een slot inbraakwerend werkt. Daarnaast bestaat ook het PolitieKeurmerk Veilig Wonen. Wanneer je dit keurmerk in je bezit hebt voor je ramen en deuren, krijg je vaak korting op inboedelverzekeringen bij verzekeringsmaatschappijen.

Gratis offertes draaikiepraam aanvragen

Ben je op zoek naar een experts die een draaikiepraam kan plaatsen èn op de veiligheid van je woning let? De specialisten die bij ons zijn aangesloten monteren een draaikiepraam in je woning en zorgen ervoor dat je raam zo inbraakwerend mogelijk is. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de sloten en klinken bij de uitstraling van je woning passen.

Offertes aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor de installatie van een draaikiepraam. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op.

Slim vergelijken

Je hoeft vervolgens alleen nog de offertes van de verschillende specialisten naast elkaar te leggen. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past op basis van de prijs-kwaliteitverhouding. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren van wel 45%.