• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Veiligheid

Wanneer je een nieuw draaikiepraam laat plaatsen, is het goed om rekening te houden met de veiligheid van je woning. Enkele punten om rekening mee te houden:

Plaats een veilig draaikiepraam

Brandwerend

Bij het plaatsen van een draaikiepraam is het belangrijk om rekening te houden met de mate waarin het gebruikte materiaal brandwerend is. Alle materialen hebben een eigen verbrandingspunt. Dit punt geeft aan wanneer een bepaald materiaal vlam vat. Kunststof heeft bijvoorbeeld een relatief hoog verbrandingspunt, terwijl hout eerder vlam zal vatten. De specialisten die bij ons zijn aangesloten werken met materialen van een hoge kwaliteit. En er wordt goed gekeken naar de brandwerendheid van de materialen.

Inbraakwerend

Een ander punt om rekening mee te houden is de mate waarin een draaikiepraam inbraakwerend is. Houten kozijnen zijn bijvoorbeeld makkelijker open te breken dan kozijnen van kunststof of aluminium.

Beslag

Niet alleen het materiaal van de kozijnen kan inbraakwerend werken. Je kunt ook sloten laten plaatsen met een SKG-keurmerk. SKG geeft de mate aan waarin een slot inbraakwerend werkt. De veiligheid van een draaikiepraam is voor een groot deel afhankelijk van het juiste beslag. Met het beslag worden sloten, klinken en scharnieren van deuren en ramen bedoeld. Door goede sloten op een raam te laten monteren, voorkom je dat inbrekers gemakkelijk je woning kunnen binnendringen.

Offerte aanvragen

Wil je op een veilige manier een draaikiepraam laten plaatsen? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend offertes aan voor een draaikiepraam. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw buurt actief zijn. De specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je hoeft vervolgens alleen de offertes nog met elkaar te vergelijken. Door de offertes naast elkaar te leggen, kun je zelf de keuze maken voor de beste deal. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Dat is slim vergelijken.