• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Draaikiepramen Nieuwegein

Nieuwe draaikiepramen laten plaatsen in Nieuwegein?

Draaikiepraam.nl is actief in heel Nederland, dus ook in Nieuwegein in de provincie Utrecht. In het midden van het land zijn veel bedrijven te vinden die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van draaikiepramen. Zo’n draaikiepraam is handig door de dubbele functie. U kunt deze ramen namelijk helemaal openzetten, maar ook gedeeltelijk open kantelen om bijvoorbeeld even te luchten.

Draaikiepramen zijn daarnaast ook nog eens bevorderend voor de veiligheid van uw woning. Zo worden ze geplaatst met brandwerende kozijnen en inbraakbeveiliging.

Welk materiaal kozijnen?

Draaikiepramen worden vaak geplaatst samen met nieuwe kozijnen. Het soort materiaal dat gebruikt wordt voor de kozijnen is sterk bepalend voor de totale prijs van uw nieuwe draai/kiep raam. Aluminium kozijnen zijn zeer robuust en duurder dan kunststof en hout. Kunststof kozijnen zijn populair door hun lage prijs en lange levensduur. Houten kozijnen bieden een prachtige authentieke uitstraling.

In sommige gevallen is het ook mogelijk om draaikiepramen in de bestaande kozijnen te plaatsen. Zo bespaart u op de kosten voor nieuwe kozijnen.

Wat kost een draaikiepraam?

De kosten van het laten plaatsen van een draaikiepraam in Nieuwegein zijn afhankelijk van het gekozen materiaal en de afmeting van de ramen zelf. Om u wat inzicht te geven in de mogelijke kosten heeft Draaikiepraam.nl een aantal indicatieve prijzen voor u op een rij gezet. Uiteraard raden wij aan om een afspraak te maken met een specialist, aangezien deze u de exacte prijs kan geven.

De prijzen voor draaikiepramen zijn afhankelijk van:

  • Het materiaal van de kozijnen
  • De afmeting van de ramen
  • Gekozen extra veiligheid opties

Gratis offertes voor draaikiepramen Nieuwegein

Wilt u uw huidige kozijnen en ramen laten vervangen door een draaikiepraam? Kom in contact met de beste specialist in Nieuwegein in omgeving door offertes aan te vragen op Draaikiepraam.nl! Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Door de offertes te vergelijken kunt u tot wel 45% besparen op de totale prijs van uw draaikiepramen.

Offertes vergelijken van experts in uw regio?

Snel 5 gratis draaikiepraam offertes voor Nieuwegein