• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Type glas

Voor de draaikiepramen is het van belang om het juiste type glas te kiezen. Buitenramen worden tegenwoordig alleen nog maar met dubbel glas geplaatst. Er zijn verschillende soorten glas te onderscheiden, die ieder een andere isolatiewaarde en prijs hebben.

U-waarde van glas

De U-waarde van een glas laat zien hoe isolerend het glas is. Hoe lager de waarde is, hoe beter de isolatie van de ramen is. Van de verschillende materialen voor kozijnen werkt kunststof het meest isolerend. In combinatie met HR+++ glas heb je de meest optimale isolatie van je woning.

Draaikiepraam met uitstekende isolatie?

Prijsindicatie HR-glas en U-waarde

Soort glas U-waarde Prijs per m2*
Dubbel glas 2,7 v.a. €90,- Gratis offertes
HR 1,7 - 2,0 v.a. €100,- Gratis offertes
HR + 1,3 - 1,6 v.a. €105,- Gratis offertes
HR ++ Max. 1,2 v.a. €110,- Gratis offertes
HR +++ 0,5 - 0,9 v.a. €150,- Gratis offertes

*Indicatieprijzen incl. btw en plaatsing. Exclusief kozijnen.

Draaikiepraam met HR++ glas

hr ++ glasDe indicatieprijzen van draaikiepramen zijn inclusief HR++ glas. Dit soort glas wordt ook het vaakst geplaatst door de specialisten die bij ons zijn aangesloten, tenzij anders is aangegeven. HR++ glas is dubbel glas, dat voorzien is van een extra metalen laagje. Deze metalen laag houdt de warmte van een woning binnen, waardoor je veel kunt besparen op de energiekosten.

Prijzen vergelijken draaikiepramen?

Offertes aanvragen draaikiepramen met HR++ glas

Wil je een draaikiepraam laten plaatsen met een hoge isolatiewaarde? Dan ben je bij Draaikiepraam.nl aan het goede adres. De specialisten die bij ons zijn aangesloten leveren draaikiepramen vrijwel altijd inclusief HR++ glas. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor het laten plaatsen van een draaikiepraam.

Vergelijk en vind de beste deal

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je kunt vervolgens zelf de specialisten en hun prijsopgaves met elkaar vergelijken. En je kiest de deal die het beste bij je past. Vraag dus direct gratis maximaal vijf offertes aan.