• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Draaikiepramen Amsterdam

Nieuwe draaikiepramen in Amsterdam laten plaatsen?

Woont u in Amsterdam, onze prachtige hoofdstad, en bent u opzoek naar hoogwaardige draaikiepramen? De specialisten van Draaikiepraam.nl zijn actief in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West. Ook in nieuwere wijken als Zeeburg en Tuindorp kunt u bij een van de bij ons aangesloten vakmannen terecht voor het vervangen van uw huidige kozijnen en ramen voor een handige draai/kiep raam.

Een draaikiepraam kent veel voordelen, zo zijn draaikiepramen makkelijk in het gebruik, eenvoudig te onderhouden en zorgen ze voor meer woonveiligheid.

Een draaikiepraam in alle maten

De specialisten van Draaikiepraam.nl zijn in staat om kozijnen en ramen te leveren die in elk venster zullen passen. Ook wanneer uw maten afwijken van de standaardmaat in Nederland maken onze vakkundige bedrijven de kozijnen en ramen voor uw draaikiepraam op maat.

De standaardmaten in Nederland zijn:

  • 67 cm breed x 114 cm hoog
  • 90 cm breed x 114 cm hoog
  • 67 cm breed x 139 cm hoog

Nieuwe draaikiepraam prijzen

De kosten van het laten plaatsen van een draaikiepraam in Amsterdam zijn voornamelijk afhankelijk van het gekozen materiaal en de afmeting van de ramen zelf. Om u een inzicht te geven in de mogelijke kosten heeft Draaikiepraam.nl een aantal indicatieve prijzen voor u op een rij gezet. Uiteraard raden wij aan om een afspraak te maken met een vakman, aangezien deze u de exacte prijs kan vertellen.

Gratis offertes voor draaikiepramen Amsterdam

Wilt u in contact komen met de beste specialist in Amsterdam voor het plaatsen van draaikiepramen in uw woning? Vraag geheel vrijblijvend tot wel 5 gratis offertes aan via Draaikiepraam.nl en vergelijk lokale bedrijven. Door te vergelijken kunt u zelfs tot wel 45% besparen op de totale kosten voor het vervangen van uw bestaande kozijnen en ramen.

Offertes vergelijken van experts in uw regio?

Snel 5 gratis draaikiepraam offertes voor Amsterdam