• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kunststof draaikiepraam

Kunststof is een populaire materiaalsoort voor draaikiepramen. Er zijn veel mogelijkheden met kunststof en dit materiaal gaat lang mee. Tijdens deze lange levensduur heeft kunststof daarnaast weinig onderhoud nodig. Vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan voor het laten plaatsen van een draaikiepraam.

Kunststof draaikiepraam laten plaatsen?

Voordelen kunststof

  • Weinig onderhoud nodig;
  • Werkt isolerend;
  • Lange levensduur;
  • Meerdere kleuren beschikbaar.

Nadelen kunststof

  • Niet schilderbaar.

Mogelijkheden kunststof draaikiepraam

Kunststof draaikiepramen geven niet alleen meer mogelijkheden om een raam te openen. De kunststof werkt ook nog eens isolerend en inbraakwerend. Kunststof is een lastig materiaal om van buitenaf te openen wanneer je er goede sloten op laat zetten. Daarnaast is kunststof het meest isolerende materiaal voor kozijnen. In combinatie met HR-glas zorg je ervoor dat de warmte of kou van buiten ook daadwerkelijk buitenhuis blijft.

Kosten kunststof draaikiepraam

De prijs van een kunststof draaikiepraam is afhankelijk van meerdere factoren. De afmeting van het raam en het type glas zijn onder meer van invloed op de kosten. We kunnen wel een prijsindicatie geven van het laten plaatsen van een kunststof draaikiepraam.

Gratis offerte

Om de beste deal te kunnen vinden voor een draaikiepraam is het belangrijk verschillende specialisten te vergelijken. Bij Draaikiepraam.nl is het mogelijk om verschillende offertes naast elkaar te leggen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Op basis van deze aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte experts die in jouw buurt actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je vergelijkt vervolgens zelf de verschillende offertes met elkaar. En kiest uiteindelijk voor de deal die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren van wel 45%. Dat is slim vergelijken.