• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Draaikiepraam in bestaand kozijn

Heb je houten kozijnen in je woning met een vast raam of een draairaam? En wil je hier een draaikiepraam van maken? In enkele gevallen is het mogelijk om de draaikiepramen in de bestaande kozijnen te plaatsen, maar dit wordt niet aangeraden door de specialisten.

Kozijn vervangen

Het renoveren van een houten kozijn is in veel gevallen net zoveel werk als het plaatsen van een nieuw kozijn. Het plaatsen van een nieuw kozijn met draaikiepraam is vaak zelfs goedkoper en sneller. Daarnaast is de afwerking mooier en gaan het kozijn en raam langer mee.

Bestaand kozijn vervangen voor draaikiepraam

Niet mogelijk bij kunststof, aluminium of staal

Heb je een kunststof, aluminium of stalen kozijn in je woning? Dan is het technisch niet mogelijk om een draaikiepraam in een bestaand kozijn te zetten. Je kunt alleen een draaikiepraam laten plaatsen door het gehele kozijn te vervangen.

Nieuw kozijn plaatsen

Een draaikiepraam komt het beste tot zijn recht wanneer je ook het gehele kozijn vervangt. Op deze manier gaat het draaikiepraam langer mee en het is vaak sneller en goedkoper dan het bestaande kozijn renoveren. Vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan voor een draaikiepraam.