Voorbeelden

Draaikiepraam-voorbeeld-Utrecht

Draaikiepraam in Utrecht

In Utrecht zijn de aangesloten specialisten van Draaikiepraam ook actief. Met dit type raam profiteert u altijd van ventilatie zelfs tijdens regenbuien. Vraag een gratis offerte aan voor de mogelijkheden.

Draaikiepraam-voorbeeld-thuiswerkplek

Raam geplaatst in thuiskantoor

Om goed te kunnen werken in uw eigen woning zijn ventilatie en licht van essentieel belang. Door de kenmerken van een draaikiepraam kan het raamvenster tijdens regenbuien open blijven staan.

Draaikiepraam-voorbeeld-Amsterdam

Nieuw raam in Leidschedam

In het Noord-Holland zijn de aangesloten experts van Draaikiepraam.nl ook actief. Zo hebben zij onlangs nog nieuwe ramen geplaatst waaronder een draaikiepraam. Vraag een offerte aan voor informatie!

Draaikiepraam-voorbeeld-Nijkerk

Ramen geplaatst in Nijkerk

In Nijkerk hebben de aangesloten specialisten van Draaikiepraam.nl onlangs nog de ramen van deze woning vervangen. We plaatsen naast draaikiepramen ook andere raamtypes en kozijnen.

Draaikiepraam-voorbeeld-opties

Draaikiepraam.nl veel opties mogelijk

De specialisten van Draaikiepraam.nl plaatsen doorgaans veel verschillende ramen en kozijnen. Op de foto is goed te zien dat de specialisten een zonnewering naadloos kunnen laten aansluiten.

Voorbeeld-draaikiepraam

Draaikiepramen in Amersfoort

Op de foto is een van onze eerste draaikiepraam projecten in Amersfoort zichtbaar.De ramen zijn ongeveer tien jaar geleden geplaatst en verkeren nog altijd in zeer goede staat.